Algemene Voorwaarden, De Viltentol

Prijzen
De in deze webwinkel genoemde prijzen (Euro`s) zijn inclusief 21% BTW, maar exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Betalingen
Online betaling is mogelijk via onze website met iDEAL, Paypal en vooruitbetaling kan middels overschrijving van het totaalbedrag van de order op NL58 KNAB 0255 4383 70, ten name van De Viltentol. U kunt ook contant betalen bij het ophalen van uw order in het atelier aan de Assendelftlaan 11 te Monster.

Levering
De bestelde artikelen worden, mits voorradig en na ontvangst van de betaling, zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 4 werkdagen) naar u toegezonden. De wijze van verzending en verpakking is aan De Viltentol, waarbij indien mogelijk rekening gehouden wordt met een door de koper opgegeven voorkeur. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de goederen het bedrijf verlaten.

Verzending
Verzendingen geschieden voor rekening en risico van de koper. Accepteer nooit beschadigde pakketten; hier kan geen garantie op gegeven worden.

Afhalen
Afhalen van een bestelling uitsluitend op afspraak.

Herroeping, Ruilen en Retouren
U heeft de gelegenheid een artikel binnen 7 dagen na ontvangst te retourneren, dit uitsluitend na telefonisch of schriftelijk/email overleg. De producten dienen ongebruikt te blijven en in staat van aankoop te verkeren, dat wil zeggen in de originele, onbeschadigde verpakking. U dient ervoor te zorgen dat het artikel in de originele verpakking verpakt is bij retourzending. De verzendkosten voor het retourneren komen voor uw eigen rekening. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen. Als het artikel door ons ontvangen en gecontroleerd is, storten wij het door u betaalde bedrag, excl. verzendkosten, terug op uw bankrekening. Uitgesloten van herroeping zijn speciaal op bestelling gemaakte artikelen en de PDF patroonbladen, deze kunnen helaas niet geruild worden.

Aansprakelijkheid
`De Viltentol` is niet aansprakelijk voor schade, in de ruimste zin van het woord, bij de klant, tenzij deze schade is veroorzaakt door grove schuld of opzet van `De Viltentol`.

Kleurafwijking
Door kleurinstelling en mogelijkheden van uw beeldscherm, kunnen de getoonde kleuren niet voor 100% gegarandeerd worden. Retourneren op lichte kleurafwijking kan derhalve niet geaccepteerd worden, wij vragen uw begrip hiervoor.

Workshop voorwaarden:
Kun je onverhoopt niet meedoen met de workshop waar je je voor ingeschreven hebt, dan kunnen we overleggen of er een andere mogelijkheid is om met een workshop mee te doen.
Lukt dit niet dan:
- Krijg je tot vier weken voor aanvang van de workshop je betaalde geld terug en ben je verder niets verschuldigd.
- Hoef je tussen vier weken en een week voor aanvang van de workshop alleen het inschrijfgeld te betalen.
- Zeg je af binnen een week voor aanvang van de workshop dan ben je het volledige cursusgeld verschuldigd.
- Is er sprake van overmacht, dan in overleg.

Vestiging
`De Viltentol` is gevestigd in Monster, Assendelftlaan 11 2681LS en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 58177779 te Den Haag.

Openingstijden
Het atelier is uitsluitend geopend op afspraak.

Postadres
De Viltentol
Assendelftlaan 11,
2681LS Monster
Tel.: 0625204322
Email: deviltentol@gmail.com(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2022 - 2024 De Viltentol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel